FICCIONS

El psiconàuta

INTRODUCCIÓ

FICCIONS
Aquest conte breu de ciència-ficció el vaig escriure a finals de 2016. Per això l’acció transcorre en 2018. És un argument que s’em va acudir en veure les grans limitacions que té el cos humà per fer viatges espacials, fins i tot dins del nostre propi sistema solar. La tecnologia pot suplir perfectament aquestes limitacions…

Capítol I

FICCIONS
Tinc 69 anys, pateixo una arteriopatia perifèrica bastant severa que m’impedeix fer determinats esforços amb les cames, com córrer o caminar de pressa. Fa tres anys que vaig patir un infart agut de miocardi pel qual porto implantats 2 stens, també tinc sobrepès, sóc miop i pateixo una hipoacúsia de prop…

Capítol II

FICCIONS
La selecció El 15 de gener de 2017, no havia passat encara un mes des del sopar amb el Marc i el seu pare, quan vaig rebre un e-mail enviat per la Comissió Europea de Tecnologies Futures i Emergents (FET) de Ginebra, Suïssa, en què em convidaven a posar-me en…

Capítol III

FICCIONS
Un cop passada l’eufòria del primer dia, van començar a sorgir els primers problemes. La meva dona Joana, mentre tot estava dins de les remotes probabilitats, mai em va dir res perquè jo m’ho estava passant molt bé i era evident que no m’anaven a seleccionar. Tot doncs, no passaria…

Capítol IV

FICCIONS
L’entrenament Durant els 11 mesos que va durar el viatge de la nau PMM-4 a Mart em van tenir bastant entretingut. Vaig viatjar tres vegades a Houston, que per cert des de Barcelona, ​​si el vol no era directe, resultava molt llarg i pesat i també tres vegades a Ginebra. A Ginebra només…

Capítol V

FICCIONS
Sol 1 Vaig arribar a Houston una setmana abans que la nau PMM-4 aterrés perfectament sense novetat en un lloc del cràter Eberswalde. Després d’un exhaustiu examen mèdic al Memorial Hermann Medical Center, vaig ser traslladat a una zona restringida de la NASA, en el mateix Centre Espacial Lyndon B. Johnson. En aquesta zona,…

Capítol VI

FICCIONS
Els contratemps Ja porto tres sols a Mart i sincerament estic cansat perquè no he parat. Tinc moltes activitats a fer durant les hores de llum i també quan em fico dins de la nau. A la nit ara dormo set hores seguides perquè he demanat a Houston que no em despertin…

Capítol VII

FICCIONS
La solitud de Mart Abans de refugiar-me en l’interior de la PMM4, dono una volta pel seu voltant per comprovar que estigui ben recolzada sobre les quatre potes. Houston ha dit que la tempesta es mou en direcció Sud-oest el que vol dir que el vent és de component Nord-est. No se…

Entrades similars

No s'ha trobat cap resultat.